Despre noi

NE BUCURAM SA TE CUNOASTEM!

Noi suntem Diamond Consulting


Suntem acea echipa de specialisti entuziasti, cu solutii eficiente si strategii pe care le implementam clientilor nostri, pentru rezultate  reale si vizibile.

DESPRE NOI


Echipa Diamond Consulting 2000 este formata din specialisti in digital marketing si servicii conexe. Oferim solutii full service transformate in strategii eficiente de promovare, dezvoltare brand si marketing digital pentru startup-uri, dar si pentru companii de top. Avem energia si creativitatea necesare pentru a ne reinventa odata cu fiecare dintre partenerii nostri. Credem in echipa si în parteneri fericiti!

  • CONSULTANTA 100%
  • PROGRAMARE CUSTOM 100%
  • PPC 100%
  • WEB DESIGN 100%
  • CONTENT WRITING 100%

PROCESUL NOSTRU DE LUCRU

SAU, DESPRE CUM IAU NASTERE PROIECTE DE SUCCES

 

ANALIZA

De ce iti va placea sa lucrezi cu noi? Pentru ca dincolo de rezultate frumoase, sunt oameni pasionati de ceea ce fac. Si pentru ca suntem entuziasti, nimic nu ne bucura mai mult decat provocarile. Prima provocare este primul pas spre colaborarea noastra – acela in care ne vom cunoaște, vom face o analiza a situatiei curente, iti vom descoperi dorintele si asteptarile.

 

STRATEGIE

Dupa o buna analiza si proiectarea a ceea ce va doriti, echipa noastra va face urmarorul pas, acela in care vom incepe sa construim: conturam strategia si alegem ce se potriveste mai bine afacerii tale: marketing pe motoare de cautare, remarketing, optimizare pentru motoare de cautare, e-mail marketing, campanii PPC, display advertising, content marketing, social media.

 

ACTIUNE

Pasul nostru preferat: actiunea! Pornim motoarele si toata echipa isi foloseste energia si creativitatea pentru a gasi cele mai bune solutii si pentru a aplica cele mai potrivite strategii. Este etapa in care masuram, optimizam si maximizam. Cum? Ne ajutam de analytics, testam alternative, optimizam conversia, exploram metode si idei noi. Nu in ultimul rand, identificam noi oportunitati.

 

REZULTATE

Ce ramane de facut? Pasul de care ne vom bucura impreuna: masuram rezultatele! Si vor fi unele pe masura implicarii noastre si a bugetului alocat: vizibile si reale. In final, rezultatele sunt cele care conteaza. Asadar, asteptam sa ne spui care sunt obiectivele tale, iar noi iti impartasim cum le putem atinge si chiar depasi. Impreuna obtinem rezultate din ce in ce mai bune.

Incepe un parteneriat de succes!


Hai sa ne intalnim! Lasa-ne datele tale si te vom contacta pentru a stabili detaliile!