Vivre

· PROIECT SPECIAL

Vivre este unul dintre cei mai mari retaileri online, care s-a specializat in comertul cu produse home & deco in Romania. Vivre a inceput sa isi desfasoare activitatea in anul 2012, iar acum ruleaza o cifra de afaceri intre 1,5 si 2 milioane euro pe luna.

Sistemul informatic este integrat cu site-ul si, desi la prima vedere pare sa fie doar un magazin online, practic, prima vedere nu este decat o interfata cu clientii. In spatele acestei interfete exista toate departamentele si toate procesele interconectate. Aici vorbim despre comenzi, furnizori, produse, depozit, transport, integrare contabilitate, suport, achizitii, facturare… etc. Toate acestea pentru mai multe tari din Europa precum: Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Polonia, urmand in curand si altele. Cateva stiri despre Vivre: http://www.wall-street.ro/tag/vivre.html

Sistemul informatic ce sta la baza afacerii Vivre a fost construit in totalitate de la zero. Noi suntem parteneri Vivre pe zona de dezvoltare a sistemului informatic inca de la momentul infiintarii Vivre in 2012, lucrand impreuna, de atunci si pana acum, la proiectarea, dezvoltarea si scalarea continua a acestuia.

Contributia noastra

PROIECT SPECIAL